Leiderschap vanuit Ondernemen - Crowdfunding

Jij maakt het verschil.

Je hebt een visie, een idee, iets wat je zo mooi vindt dat je de stap genomen hebt om voor jezelf te beginnen. De passie die jij voelt voor wat je doet kun je inzetten om anderen te inspireren.


Hoe mooi zou het zijn als jij door te doen waar je in gelooft, door het bedrijf van je dromen te creëren, anderen kunt inspireren die jouw visie delen. Dat is leiderschap. Een sterke visie hebben, deze uitdragen en anderen voorgaan.


Waardevol ondernemen

We leven in een tijd waarin geld verdienen niet meer het belangrijkste is voor een bedrijf. Natuurlijk is dit een onderdeel, maar we willen meer dan alleen dit. We willen waardevol zijn. Waardevol voor onze cliënten én voor onze omgeving.

Juist ondernemers zitten in de ideale positie om een verandering in gang te zetten.


Leiderschap implementeren

Maar om dit op de juiste wijze te implementeren zijn een aantal stappen nodig. Ik ben hiervoor een seminar aan het ontwikkelen. Door de trainingen die ik gevolgd heb en de voorbeelden van Richard Branson en Tony Robbins heb ik een aardig framework op kunnen bouwen, maar het is nog niet af.

Ik wil niet een goed seminar ontwikkelen, ik wil een geweldig, inspirerend en praktisch seminar ontwikkelen, wat ondernemers leert hoe zij het verschil kunnen maken vanuit hun visie.


Wat gaan we doen?

Voor we het seminar kunnen geven, doen we onderzoek naar Ondernemend Leiderschap. We nemen interviews af met experts op het gebied van leiderschap en met ondernemers die hun visie hebben geïntegreerd in hun bedrijf en hiermee een verschil maken in de wereld.

Alles wat we hieruit leren combineer ik met alle trainingen op dit gebied die ik al gevolgd heb. Hieruit maken we:

  • een inspirerend en praktisch seminar hoe je leiderschap ontwikkelt vanuit je visie en implementeert in je bedrijf
  • video opnames van de seminars
  • workshops voor implementatie van leiderschap
  • video-serie van alle interviews


We doen dit samen

Ik heb je hulp nodig. Niet alleen financieel, want in dit project gaat veel tijd zitten, bovendien zal ik iemand in moeten huren die de interviews kan filmen en editen. Maar ik heb ook jouw inzet nodig. Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat meer ondernemers het verschil gaan maken. Ik vraag om je lid te worden van onze community waarmee we een verschil gaan maken in de wereld.

Deel dit in je netwerk, wordt lid van onze facebook groep en meld je aan voor alle updates via deze link.

Crowdfunding

De Crowdfunding begint in oktober.

Als de crowdfunding slaagt hebben wij straks samen gecreëerd:

  • Een inspirerend en praktisch seminar hoe je leiderschap implementeert in je bedrijf en je leven
  • Een serie interviews met ondernemers die ons voor zijn gegaan in leiderschap
  • Een community van mensen die het verschil willen maken in de wereld
  • Een betere wereld


Join onze community

Wordt lid van de facebook groep:

Ik doe mee