Inspirerend spreker

"Ik geloof dat we veel meer kunnen dan we denken. Als we in onszelf durven te geloven en de beperkende overtuigingen van onszelf en anderen loslaten kunnen we alles bereiken wat we dromen.

Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat er een onuitputtelijke bron van kracht en inspiratie in jou zit. Ik laat je zien hoe je los kunt komen van beperkende overtuigingen, ik leer je te dromen en je dromen waar te maken."

- Bas van Pelt


Al sinds zijn 16e is Bas van Pelt bezig met persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft trainingen en seminars gevolgd in Taoïsme, Coaching, Business development, Personal development, Spreken, Psychologie en Filosofie. Hij heeft seminars gevolgd bij Nisandeh Neta, is getraind tot spreker door Brian Tracy, en volgt trainingen van Tony Robbins, Les Brown en vele anderen.

Als ondernemer heeft hij meerdere bedrijven opgezet binnen de zorg en persoonlijke ontwikkeling, waaronder een eerstelijns gezondheidscentrum. Hij heeft successen gekend en mislukkingen en heeft steeds weer een stap vooruit gezet.

Zijn inspirerende lezingen zijn altijd gericht op directe verandering en langdurige resultaten.

"Om te bereiken wat je nog nooit hebt bereikt, moet je worden wat je nog nooit bent geweest."


Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

Enkele opdrachtgevers:

Referenties

Saskia Engels organisator van SRBAG ledencongres.


Bas van Pelt - Motivational Speaker

"Wat een goede performance! Bas weet zijn toehoorders van het begin tot het einde te boeien. Niet alleen zat hij goed in de materie, hij begeleide zijn lezing met een prikkelende tekst. Het was goed om zo een bevlogen man te horen spreken. Ik raad iedereen aan naar zijn lezingen/performances te komen luisteren."
- Coquita van der Harst, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur