Mastermindsessies voor Ondernemers

"Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je de meeste tijd mee doorbrengt." - Jim Rohn

De mensen om je heen kunnen je versterken, je steunen en je verder helpen. Maar ze kunnen je ook vertragen, tegenhouden en zelfs het geloof dat je in jezelf hebt klein houden.

Dan is het dus van belang dat je de juiste mensen om je heen hebt.

Napoleon Hill zegt het anders, in zijn boek "Think and Grow Rich" benoemt hij het samenstellen van een denktank als één van de drie principes voor succes. Een denktank helpt je gefocust te blijven op je doelen. Het zorgt voor nieuwe creatieve ideeën en de deelnemers aan een denktank inspireren elkaar om te blijven werken aan jezelf.

Met dit in mijn achterhoofd organiseer ik de Mastermindsessies voor Ondernemers.

Mastermindsessies

Een Mastermind is wanneer twee of meer mensen harmonieus en gefocust samenwerken. Er ontstaat dan een soort 'mastermind'; een groepsintellilgentie die veel verder reikt dan onze individuele gedachten. Problemen zijn veel makkelijker en sneller op te lossen, doelen worden scherper gesteld en strategieën en plannen zijn veel effectiever.

In elke sessie staat een bepaald aspect van ondernemen centraal. Dit kan zijn op het gebied van marketing, sales, netwerken, online marketing, social media, maar ook mindset, drive of visie.

De sessies beginnen met een korte presentatie door mijzelf, waarna je samen aan je doelen werkt.

Gratis Sessies

Ik geef deze sessies gratis. Ik geloof dat het belangrijk is om bij te dragen vanuit de kennis en ervaring die je gekregen hebt. En dit wil ik ook bij jou stimuleren. De enige regel die ik stel is: 'Pay it Forward'. Met andere woorden, ik wil dat jij ook iets gratis doet voor anderen.

De datum van de eerstvolgende sessie vind je in de tekst hiernaast/hieronder.

Ik zie je daar!

Data

De eerstvolgende Mastermindsessie wordt gehouden in Alkmaar op vrijdag 19-8-2016 vanaf 16:00u.

Aanmelden kan via het contactformulier.