Jaarprogramma Ondernemen

In één seminar maak je al een grote stap, hoe zou het dan zijn als je een heel jaar begeleidt wordt in je groei?

Je bedrijf is niet het belangrijkste in je leven, maar het bepaalt wel voor het grootste deel hoeveel tijd en geld je hebt om te doen wat voor jou belangrijk is.

Als het goed is, is het werk wat je doet in je bedrijf voor jou belangrijk en wordt je er ook gelukkig van. Maar hoe anders is het als je echt vrij bent. Als je alleen werkt omdat je dat wilt, en niet meer omdat het ook moet.

Je bedrijf is een middel om jouw ideale leven te bereiken: Het is geen doel op zich.


Het programma

Het jaarprogramma start met een tweedaags seminar waarin je alles leert wat je moet leren over hoe je jouw droombedrijf opzet. Je leert je visie te beschrijven vanuit je 'waarom', kiest een doelgroep en een businessmodel wat past bij je ideale leven. Je ontdekt de behoefte van je doelgroep en hoe je hier een product voor ontwikkelt wat voor hen waardevol is en wat jou geld oplevert.

In het tweede seminar halverwege het jaar, werken we twee hele dagen aan je mindset. We werken aan je beperkende overtuigingen, wat je meegekregen hebt uit je jeugd, je omgeving en zelfs onze cultuur. Je leert een systeem van doelen stellen wat je in staat stelt die doelen ook daadwerkelijk te halen, wat je helpt om de juiste ondernemersmindset te ontwikkelen.

In de acht maandelijkse mini-seminars implementeer je het geleerde onder mijn begeleiding in je bedrijf. We verdiepen wat we geleerd hebben in het eerste seminar en ik laat je zien hoe je dit in jouw eigen situatie kunt realiseren.


Je investering

Alles begint met hoeveel commitment jij er in stopt. Hoe meer energie en tijd jij er in stopt, hoe meer resultaat je er uit haalt. "Alles waar je je focus op legt, groeit."

Ik verwacht van je dat je elke week minimaal twee uur vrij maakt om te werken aan je bedrijf. Je zult zelf merken dat je al vanaf de tweede maand veel meer tijd gaat vrij maken zodra je het resultaat ziet in je energie, je cliënten en je omzet.

Daarnaast bedraagt jouw investering € 5.214,- voor het complete programma.


Ik zei altijd dat deelnemers aan mijn jaarprogramma na een jaar hun omzet verdubbelen. Ik moet hier van terugkomen... de meesten doen het in 3-4 maanden.

Dit is wat je krijgt:

  • Seminar - Laat je bedrijf voor Jou werken
  • Seminar - Break the Chaines
  • 8 mini-seminars om het geleerde te verdiepen en direct te implementeren in je eigen bedrijf
  • De readers bij alle mini-seminars


Wat eerdere deelnemers zeggen:

"Ik heb aan het begin van het jaar nieuwe jaardoelen gemaakt... Ik heb deze binnen 4 maanden al bereikt!"

"Ik krijg van iedereen om me heen te horen dat ik flink veranderd ben. Ik zet mezelf veel beter neer en laat ook zien wat mijn waarde is."

"Inmiddels heb ik een team wat voor mij werkt en is er het begin van een passief inkomen."